2108620033 - 2122132142

FreePbx

Το FreePBX είναι μια γραφική διεπαφή χρήστη ανοιχτού κώδικα (GUI) που διαχειρίζεται τον Asterisk, έναν φωνητικό διακομιστή IP και τηλεφωνίας.

Το FreePBX είναι εγκεκριμένο υπό την έκδοση 3 της Γενικής Δημόσιας Άδειας GNU

Είναι ένα στοιχείο του FreePBX Distro, το οποίο είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα Linux που προέρχεται από τον πηγαίο κώδικα της διανομής CentOS, έχοντας προεγκατεστημένο το Asterisk.

Περιλαμβάνεται επίσης σε διάφορες διανομές τρίτων όπως το The FreePBX Distro και το AsteriskNow.                                                                                                                               Το FreePBX αποκτήθηκε από την Schmooze στις αρχές του 2013                                             Η επιχείρηση αυτή με τη σειρά της αναλήφθηκε από τη Sangoma Technologies Corporation στις 2 Ιανουαρίου 2015.

FreePBX EcoSystem

Το FreePBX μπορεί να εγκατασταθεί ως αυτόνομο λογισμικό ή ως μέρος ενός προρυθμισμένου FreePBX Distro που περιλαμβάνει το λειτουργικό σύστημα, το PBX Asterisk, το FreePBX και διάφορες εξαρτήσεις:

Το FreePBX περιλαμβάνεται σε διανομές ανοιχτού κώδικα, όπως το Official FreePBX Distro, AsteriskNOW, Elastix και RasPBX
Η πρώτη έκδοση του FreePBX, έκδοση 0.2 (28 Νοεμβρίου 2004), ονομάστηκε Asterisk Portal Management (AMP). Το έργο μετονομάστηκε σε FreePBX για λόγους εμπορικού σήματος, καθώς το Asterisk είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Digium.

Οι νέες κυκλοφορίες του Asterisk έχουν φιλοξενηθεί από διάφορες ενημερώσεις του FreePBX. Οι ενημερώσεις έχουν συμπεριλάβει νέα μενού και υποστήριξη για πρόσθετες δυνατότητες όπως φωνητικό ταχυδρομείο, ουρές κλήσεων, φαξ, πολλές γλώσσες, DAHDI και τοπικό κατάλογο χρηστών.

FreePBX Appliances

 

Οι τρέχουσες εκδόσεις είναι:

FreePBX 2.11 – Ολοκληρώθηκε 2013-05-14- – Προσθέτει υποστήριξη για το Asterisk 11, Προορισμοί popOvers, Module Admin Security Ελέγχου, Chan Motif Module, WebRTC User Control Panel [5]
FreePBX 12 – STABLE Έκδοση 2014-06-23- – Προσθέτει υποστήριξη για Asterisk 12 & 13, Νέο Πίνακα Ελέγχου Χρήστη, Έλεγχο έκδοσης Administrator Module, Υποστήριξη PJSIP
FreePBX 13 – Σταθερό – προσθέτει προσαρμοστικό GUI, υποστήριξη για Asterisk 13, CEL καταγραφή συμβάντων κλήσεων και αναφορών, διαχείριση συστήματος fwconsole CLI, ενισχυμένη διαχείριση μαζικών χρηστών, εκτεταμένη υποστήριξη εντοπισμού για αρχεία ήχου και ήχου και μια νέα επιλογή παγκόσμιας αναζήτησης.
FREEPBX 14 – Απελευθέρωση υποψηφίου, RC1
Το FreePBX υποστηρίζει πολυάριθμους κατασκευαστές υλικού, συμπεριλαμβανομένων των Aastra Technologies, Algo, AND, AudioCodes, Cisco Systems, Cyberdata, Digium, Grandstream, Mitel, Panasonic, Polycom, Sangoma, Snom, Xorcom και Yealink. Οι προγραμματιστές του FreePBX εκτιμούν ότι η διανομή έχει αναπτυχθεί σε εκατομμύρια ενεργά συστήματα PBX σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές

 

Με περισσότερα από 1 εκατομμύριο συστήματα παραγωγής παγκοσμίως και 20.000 νέα συστήματα εγκατεστημένα μηνιαίως, η κοινότητα του FreePBX συνεχίζει να αποδίδει τις εμπορικές προσπάθειες της βιομηχανίας. Το FreePBX EcoSystem έχει αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία ως η πλατφόρμα PBX ανοικτού κώδικα που χρησιμοποιείται ευρύτερα σε όλο τον κόσμο. Το άνοιγμα του έργου επιτρέπει στους χρήστες, τους μεταπωλητές, τους ενθουσιώδες και τους συνεργάτες να χρησιμοποιούν το FreePBX EcoSystem για να δημιουργήσουν ισχυρές λύσεις επικοινωνίας που είναι ισχυρές αλλά ταυτόχρονα εύκολες στην υλοποίηση και υποστήριξη. Η Sangoma είναι υπερήφανη που είναι ο υποστηρικτής του έργου FreePBX. Αν είστε νέοι στο FreePBX, μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το FreePBX Distro. Το FreePBX Distro είναι μια πλατφόρμα που είναι όλα σε μία που εγκαθιστά όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε ένα τηλεφωνικό σύστημα. Μόλις διαθέσετε ένα βασικό τηλεφωνικό κέντρο, μπορείτε να προσθέσετε εμπορικές λειτουργικές μονάδες για να προσθέσετε προηγμένες λειτουργίες σε μια εγκατάσταση πλούσιας βάσης που ήδη διαθέτει χαρακτηριστικά του FreePBX.

FreePBX EcoSystem
Ως ανοικτή πηγή GPL, web-based PBX λύση, FreePBX είναι εύκολο να προσαρμόσετε και να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Το FreePBX μπορεί να εκτελεστεί στο σύννεφο ή στο εργοτάξιο και χρησιμοποιείται προς το παρόν για τη διαχείριση επικοινωνιών όλων των μεγεθών και τύπων περιβαλλόντων από μικρές επιχειρήσεις SOHO ενός ατόμου (Small Home, Small Office) σε εταιρίες πολλαπλών τοποθεσιών και σε τηλεφωνικά κέντρα. Το οικοσύστημα FreePBX σας παρέχει την ελευθερία και την ευελιξία να προσαρμόσετε τις επιχειρηματικές σας επικοινωνίες γύρω από τις ανάγκες σας.
SIPStation SIP Trunking
SIPStation SIP Trunking
Με την υπηρεσία SIPS SIP trunking, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις παλιές τηλεφωνικές σας γραμμές σε λίγα λεπτά και να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα κάθε μήνα. Η υπηρεσία καναλιών SIPS SIP παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας, εξαλείφοντας την ανάγκη για παραδοσιακή τηλεφωνική υπηρεσία. Δεν υπάρχουν συμβόλαια, δεν υπάρχει αναστάτωση. Η υπηρεσία SIPStation ενσωματώνεται άμεσα σε κάθε σύστημα FreePBX με τη μονάδα SIPStation για εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση.
FreePBX Appliances

 Η συσκευή FreePBX είναι μια λύση για PBX υψηλής απόδοσης. Σχεδιασμένο και αυστηρά ελεγμένο για βέλτιστη απόδοση, αυτή είναι η μόνη επίσημα υποστηριζόμενη λύση υλικού για το FreePBX. Η συσκευή έρχεται προ-φορτωμένη με το FreePBX Distro και περιλαμβάνει 60 πιστώσεις υποστήριξης FreePBX!
Commercial Modules

Οι εμπορικές ενότητες FreePBX είναι πρόσθετα που βελτιώνουν την ήδη λειτουργική πλούσια βάση της FreePBX! Αυτές οι ενότητες δεν είναι ανοιχτές πηγές GPL και σχεδιάζονται μόνο για συστήματα CentOS ή RHEL. Το FreePBX Distro έχει ήδη προδιαμορφωθεί για να λειτουργήσει με αυτές τις ενότητες. Για προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις, ανατρέξτε στην ενότητα: Εγκατάσταση εμπορικών μονάδων σε συστήματα βασισμένα σε CentOS και RHEL

FreePbx Greece

Reseller Program

The reseller program’s primary purpose is to recognize excellence in the deployment of FreePBX or PBXact systems and to ensure proper training, superior quality/stability and peace of mind to resellers and end users alike. This program will help train, educate and close more sales.

FreePBX-Phones-web