2108620033 - 2122132142

Applications

iPECS NMS

Δυναμική εφαρμογή επίβλεψης και διαχείρισης πολλαπλών σημείων

To iPECS NMS είναι ένα δυναμικό εργαλείο διαχείρισης βασισμένο σε δικτυακό περιβάλλων σχεδιασμένο για την βελτίωση της αποδοτικότητας του προσωπικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , επιτρέπει την ταχεία ανταπόκριση σε συναγερμούς των συστήματων και τη βελτιστοποίηση των πόρων τους με απομακρυσμένη πρόσβαση, χρήση στατιστικών στοιχείων και αυτοματοποιημένη ειδοποίηση συναγερμών.

Διαχείριση σφαλμάτων και έλεγχος συστημάτων σε πραγματικό χρόνο

To iPECS NMS ελέγχει καταχωρίσεις συστημάτων σε πραγματικό χρόνο για την παράδοση συναγερμών ,σφαλμάτων και στατιστικών .
Ο NMS Server παράγει αυτόματα ειδοποιήσεις μέσω email, σφαλμάτων και συναγερμών που έχουν οριστεί σαν κρίσιμα από τον διαχειριστή του συστήματος.
Επιπλέον ο NMS Server μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ενημερώσει την εφαρμογή Web NMS client του διαχειριστή ενώ εργάζεται σε άλλα καθήκοντα στον υπολογιστή.
Οι διαχειριστές μπορούν έτσι να εντοπίζονται τα κρίσιμα σφάλματα των συστημάτων που ελέγχονται και να εφαρμόσουν διορθώσεις πριν αυτά καταλήξουν σε προβλήματα που θα επηρεάσουν την λειτουργία των υπολοίπων χρηστών.

Διαχείριση καταλόγων

Το iPECS NMS ελέγχει και διατηρεί κατάλογο των πόρων και της δομής των εγγεγραμμένων συστημάτων.
Ο κατάλογος αυτός συμπεριλαμβάνει πλατφόρμες τηλεφωνίας, πύλες επικοινωνίας, τερματικές συσκευές, εφαρμογές τύπου soft-phone ακόμη και λογισμικό που συσχετίζεται με κάθε σύστημα και αρχείο.
Ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να αναπαράγει αναφορές σε μορφή Excel για ανάλυση και λογιστική καταγραφή.

Πρόσβαση χρήστη από περιβάλλον ιστού

 

 

To iPECS NMS χρησιμοποιεί περιβάλλον σχεδιαστικά βασισμένο σε ιστοσελίδα για πρόσβαση στα εργαλεία διαχείρισης και τις αναφορές.
Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα , χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης, οι διαχειριστές έχουν πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του NMS για να ελέγχουν και να συντηρούν τα εγγεγραμμένα συστήματα και εφαρμογές από όπου υπάρχει πρόσβαση IP.

Στατιστικά κίνησης

Κατανοώντας την χρήση των πόρων του συστήματος είναι ένα αποτελεσματικό σημείο εκκίνησης στην διαχείριση ενός συστήματος επικοινωνιών.
iPECS NMS ελέγχει καταχωρημένα συστήματα για να παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία κίνησης καλύπτοντας την χρήση των πόρων και εφαρμογών του συστήματος.
Οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να αναλύσουν την κίνηση των δεδομένων και να καθορίσουν την χρήση των πόρων καθώς και να προσαρμόσει τυχόν προβλημάτων.
Επιπλέον παρέχει λεπτομερή και συνοπτικά στοιχεία για υπολογισμό κλήσεων και την κατανομή του κόστους.

Απομακρυσμένη συντήρηση

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, το δίκτυο της Ericsson-Lg ανακοινώνει βελτιώσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού για τα συστήματα iPECS τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα να επιτρέπουν την άμεση μεταμόρφωση μέσω δικτύου.
Ενώ φαντάζει απλή διαδικασία μπορει να είναι χρονοβόρα και επίπονη.
Με το iPECS NMS η επαναλαμβανόμενη διαδικασία έχει μειωθεί σε μόνο μερικά κλικ του ποντικιού εξασφαλίζοντας την ακριβή, πλήρες και αποτελεσματική αναβάθμιση πολλαπλών συστημάτων iPECS.

Εύκολη εγκατάσταση και χρήση

 

 

Η iPECS NMS εφαρμογή εχει σχεδιαστεί για την εύκολη εγκατάσταση της σε περιβάλλον Windows.
Ακλουθώντας τα βήματα του οδηγού η εγκατάσταση πραγματοποιείτε εύκολα και γρήγορα.
Ένα ευκολονόητο γραφικό περιβάλλον χρήστη επιτρέπει στο διαχειριστή να καταχωρήσετε έως 500 συστήματα iPECS σε ένα μόνο iPECS NMS Server.
Η καταχώρηση και παρακολούθηση των συστημάτων είναι επίσης εύκολα στην διαχείριση από το γραφικό περιβάλλον.
Οι διαχειριστές του συστήματος μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σύστημα παρακολούθησης κάθε φορά που θέλουν και όπου κι αν βρίσκονται.
Απλά ανοίγοντας τον Internet Explorer σε οποιοδήποτε υπολογιστή του δικτύου, οι διαχειριστές του συστήματος μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο της παρακολούθησης των συστημάτων.

Πληροφορίες και διαχείριση των Switch του δικτύου

Το iPECS NMS σας δινει την δυνατότητα να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τα καταχωρημένα switches του δικτύου.
Με τη σειρά των Switch της iPECS, το iPECS NMS εμφανίζει γενικές πληροφορίες των switch, έκδοση υλικού και λογισμικού και σε πραγματικό χρόνο CPU και χρήση μνήμης.
Όλες οι πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων συμπεριλαμβανομένων ρύθμιση θυρών, mirroring, VLAN, spanning tree, LLDP, πληροφορίες που με μια ματιά είναι πολύ χρήσιμες από τους διαχειριστές του δικτύου.

 


 

iPECS CCS

 

‘Εξυπνο πάκετο λύσεων όλα σε ένα

Η σουίτα iPECS Contact Center είναι ένα πακέτο λύσεων πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας για Μικρές – Μεσαίες επιχειρήσεις .
Τα πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας σε συνδυασμό με τις all-in-one λύσεις παρέχουν απρόσκοπτες επικοινωνίες για τις έξυπνες υπηρεσίες πελατών.

Λύση Ericsson-LG Enterprise IP Contact Center

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεδομένου ότι είναι λύση της Ericsson-LG Enterprise, το iPECS CCS έχει απρόσκοπτη και απόλυτα συμβατή διασύνδεση με τα iPECS-UCP and iPECS-CM.

Επιπλέων, με την πολύτιμη προσθήκη εφαρμογών της Ericsson-LG Enterprise, οι χρήστες και το προσωπικό του contact center είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη των ενοποιημένων επικοινωνιών, της κινητικότητας και άλλων βελτιωτικά αποδοτικών εφαρμογών.

Όλα σε Ένα Απλή Πλατφόρμα

• Διαχείριση τηλεφώνων, E-mails, faxes, SMS, επανάκληση μέσω web, επιστροφή αναμονής από κλήση σε ουρά, Web chat, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

• Διαφορετικοί κανόνες για κάθε μέσο ή κανάλι επικοινωνίας

• Virtual server support for multi-functional servers

• Ο χρήστης (Agent) χρησιμοποιεί την ίδια iPECS CCS DESK agent εφαρμογή για διαχείριση εφαρμογών και κλήσεων

 

 

Διαχείριση κόστους

• Modular αρχιτεκτονική για ευελιξία, επεκτάσιμη οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση βασισμένη στις απαιτήσεις

• Εύκολη εφαρμογή πρόσθετων λειτουργιών κατ’ επιλογή

• Λιγότερη συντήρηση χωρίς επιπλέων hardware (server, κάρτες)

• Η άμεση ανταπόκριση και οι πραγματικού χρόνου κανόνες της επιχείρησης αλλάζουν με ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο σχεδιασμού ροής κλήσεων

• Εύκολα και ευέλικτα εργαλεία μειώνουν το κόστος της εκπαίδευσης

• Αυτοματοποίηση των υπηρεσιών που μειώνουν το κόστος

Απλό και εύκολο στην χρήση

• CFD(Call Flow Design) για την εγκατάσταση και λειτουργία της επιχείρησης παρέχει προκαθορισμένα δείγματα ροής κλήσεων, απλό drag and drop εργαλείο, πραγματικού χρόνου αλλαγές χωρίς να χρειάζεται η γνώση προγραμματιστή η δημιουργία script.

• εύκολη διαχείριση της εφαρμογής για πελάτες & συνεργάτες επιτρέπει στην εταιρία στη ανάπτυξη δικών της πρότυπων, ταχύτερη εφαρμογή και μείωση.

• Drag & drop διαχείριση κλήσης

• Ευέλικτο σχεδιασμό Dash board και αναφορών

• Εφαρμογή Messenger του CCS Desk χρήστη (Agent)

o iPECS NMS είναι ένα δυναμικό εργαλείο διαχείρισης βασισμένο σε δικτυακό περιβάλλων σχεδιασμένο για την βελτίωση της αποδοτικότητας του προσωπικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , επιτρέπει την ταχεία ανταπόκριση σε συναγερμούς των συστήματων και τη βελτιστοποίηση των πόρων τους με απομακρυσμένη πρόσβαση, χρήση στατιστικών στοιχείων και αυτοματοποιημένη ειδοποίηση συναγερμών.